Computerles Groningen
Home
Contact
Cursusaanbod
Tarieven
Nieuws/Links
typloop.gif
Op computergebied is altijd wel wat nieuws gaande, de Windows besturingsprogramma's wisselen elkaar snel af.
Open Source, geen dure Microsoft Office programma's meer hoeven te kopen, touchscreens (beeldschermen waarmee u met uw vinger aanwijst wat u wilt, zoals op de Ipad) en Internetten waar u maar wilt, in de trein en in uw hotelkamer zowel op de mobiele (smart) telefoon als op een Ipad of andere tablet.
 
Voor al deze ontwikkelingen geldt dat u wel de basisbegrippen moet beheersen. Ik help u ook graag als u vragen heeft over uw smartphone, tablet, TomTom en andere apparatuur.
 
In februari 2010 ben ik 2 weken naar EthiopiŽ geweest om les te geven aan trainers en studenten van blindenscholen in Addis Abbeba. Ik heb daar les gegeven in sneltoetsen en het omgaan met een screenreader, spraaksoftware. In EthiopiŽ zijn veel hoogopgeleide blinde mensen die nog weinig met de computer werken. Het was een fantastische ervaring. In mei 2012 ben ik naar Ghana geweest om les te geven aan 25 docenten van blinde en slechtziende kinderen. In september 2015 heb ik les gegeven aan docenten van een blindeninternaat in RoemeniŽ. Mijn reisverslagen kunt u lezen op:
http://tinasreissite.weebly.com
Leuke sites om computernieuws te volgen zijn:
 
 
                                    
 
www.computertotaal.nl
 
www.zoom.nl   (voor digitale fotografie)
 
 
www.computeridee.nl